BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Mengira Ulangtahun

ADIK is coming, mama & baba!

pregnant

Wednesday, October 3, 2012

First entry for Third Blog [sila tinggalkan jejak ye] - Sticky!


Bukan bermakna benci,
bukan bermakna tak sayang,
tapi aku macam dah hilang akal nak update apa dekat 2 blog lain.




dan diberitahu di sini,
ini blog aku yang satu-satunya akan aku update kot.
senang.
satu blog ja.

tapi aku takkan sesekali delete blog-blog itu.
sebab banyak rakan-rakan yang aku tak link lagi kat sini.

maka, dengan rasa rendah dirinya,
boleh kawan-kawan tinggalkan link di sini?
sama-sama link and follow ye!

love ya, bebeh!



saja letak gambar kawen.
aww, sexy!


p/s : baby kami sudah mahu masuk minggu ke 36!

19 comments:

GoJeS said...

hye mommy to be..pdn la lm tgk blog xberupdate...neway..salam kenal kembali;)

wow...dh 36weeks dh...bestnyee...tc dear

Lala said...

hai kamu! macam2 nak cerita, ni tengah cari mood nak start dari mana!hehehe

Wawa Yusoff said...

wow, dah 36 weeks.
alhamdulillah.. wawa baru je masuk 12weeks harini. hik3 :)

Lala said...

alhamdulillah...!!wawa pun akan jadi mommies!! weeee!!!

banyak2 doa eh, jaga diri jugak!

ctmz said...

congratzz~ xlm lg jd ct jd aunty! =)

http://the-red-heart.blogspot.com/

Lala said...

Adik, say hi to auntie Ct!hehe

ctmz said...

=D hihik.. sbr plak nk mngandung ank sndri... suke3..!

ceciter..ceciter said...

http://cikceciter.blogspot.com/

eyanne said...

congrats Lala! TC...

http://syasta.blogspot.com/

ni@ @in said...

http://sayangkamubanyaklaut.blogspot.com/

NuRuL iZZa said...

http://hikayatcintakami.blogspot.com/

moga dipermudahkan segalanya..

nurul harnani said...

congrats dear..

my link http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/

a L i N said...

Blog baru?? Rajin2 update ya? Hii..=)

Putri Qaseh said...

Lala..putri tinggalkan jejak..ingat lagi our wedding was the same date hihi..tapi rezeki belum menyebelahi put3..apepun wish you luck, Semoga Selamat melahirkan ye..dan doakan rezeki pu3 akan menyusul..

http://qasehkublog.blogspot.com

Budak Debab said...

waaa...bes2...jd auntie pn da bes lg la jd ibu kan...huhu..

http://bbudakdebab.blogspot.com/

Dhya Surya said...

salam Lala....
patut la lame xupdate "Hanya Kisah Kita Nak Kawen"
rupanya ada kat sini...^_^
http://mrsdhya.blogspot.com/

a Y u said...

change link ye..

selamat berkenalan.. (^_____^)

http://shafizaidayu.blogspot.com

Pink Lavender said...

makneng follow sini
jom follow makneng

the anna said...

Salam perkenalan ye..dr jauh dtg kemari,he2.